mapa parcs

PLATJA D'ARO

  moc.arutnevacrapavarbatsocnull@ofni

  +34 972825769

     Bosc del Mas Candell S/N, 17249 Platja d'Aro

Situat en un bosc mediterrani dels més ben conservats de la Costa Brava, al terme municipal de Platja d’Aro, a la comarca del Baix Empordà (Girona).

Arribar és molt senzill i el parc d’aventura és de fàcil accés:

   Si vens de Palamós per la C31 accedeix a Platja d’Aro per la segona sortida (Platja d’Aro Centre) passat el Parc Aquàtic. A la primera rotonda continua recta pel carrer Tramuntana (G666) fins passat el pont del riu Riudaura. Uns metres mes enllà gira a la dreta en direcció al Camping Riembau. Un cop allà ja trobaràs les indicacions.

   Si vens de Santa Cristina per la C65 accedeix per la primera sortida (Platja d’Aro Centre) fins passat el Mercadona. Un cop arribat a la primera rotonda gira a la dreta pel carrer Tramuntana. Passat el pont del riu Riudaura gira a la dreta direcció Camping Riembau. Un cop allà ja trobaràs les indicacions.

PALS

  moc.arutnevacrapavarbatsocnull@ofni

  +34 972825769

     Camí del Bernegar S/N, 17256 Masos de Pals

Situat a un dels paratges més impressionants i bonics de la Costa Brava, al terme municipal de Pals, a la comarca del Baix Empordà (Girona).

Arribar és molt senzill i el parc d’aventura és de fàcil accés:

   Si vens des de Palafrugell o des de La Bisbal agafa direcció Pals i Platja de Pals. Just abans d’arribar al càmping Cypsela has de girar a l’esquerra i continuar 300 m.

   Si vens des de Torroella de Montgrí, un cop passat l’indicador de Palau Sator i abans d’arribar a Pals girar a l’esquerra direcció Golf Serres de Pals. Continuar recte fins a la deixalleria, girar a la dreta i continuar uns 300 m.

    41º 48′ 37.5”N 3º 02′ 56.5”E

    41º 59’ 23.47”N 3º 10’ 40.26” E

Contacta!

    * Camps obligatoris.