Costa Brava Parc Aventura Pals (Girona) és un parc d'aventura situat al cor de la Costa Brava, amb més de 110 activitats d'aventura que es troben en circuits aeris i suspesos entre els arbres. Un escenari ideal per gaudir d'una experiència multiaventura amb la família i els amics.

Diversió i emoció en un entorn únic, amb més de 500 metres de tirolines i més de 110 activitats acrobàtiques. Tot això, preparat perquè visquis la teva pròpia aventura.

 


   Recepció i guardarroba

   Bar i zona relax

   Àrea de Picnic

  WC

  Accessible per a persones amb discapacitat

  Parc infantil

  S'accepten mascotes

 Pàrquing bicis

  Pàrquing cotxes

  Pàrquing autobusosActivitats d'aventura
Parc Aventura Pals

Què puc fer a Parc Aventura Pals? Tenim una gran varietat d'activitats d’aventura per a totes les edats: tirolines, salts al buit, lianes, passarel·les, skate, slackline, ponts, túnels, salts de Tarzan, estreps, gronxadors, etc.

Les activitats estan incloses en el preu de cada circuit, així com l'equipació i formació de seguretat dels nostres monitors. Descobreix quines activitats té cada circuit!


Tarifes
Parc Aventura Pals


Experiències

A Costa Brava Parc Aventura creiem que l'aventura compartida es gaudeix molt més. T'oferim experiències i activitats d'aventura per gaudir amb els nens, els amics o la família. I tu, quina esculls?


Circuits d'aventura
Parc Aventura Pals

Al parc trobaràs tota mena d'activitats en els nostres 9 circuits d'aventura, on posaràs a prova les teves habilitats i gaudiràs d'una experiència molt emocionant. Costa Brava Parc Aventura Pals és el lloc ideal per viure una jornada multiaventura amb nens, amics, companys de feina i família.

Cada circuit multiaventura del parc està inspirat en un racó especial de la Costa Brava. Tria el que vulguis i comença a gaudir!