L'entrada al parc és lliure i gratuïta, només es cobra en la realització dels circuits acrobàtics.
Diferents jocs acrobàtics suspesos en els arbres a diferents altures en funció de la dificultat, ponts, xarxes, tirolines, gronxadors, túnels, lianes, etc.
Aquesta activitat no requereix cap mena de coneixement previ ja que els nostres monitors proporcionen tots els coneixements necessaris abans de començar els circuits.
És recomanable portar roba i calçat esportiu i el cabell recollit. Nosaltres et proporcionem la resta de l'equip necessari per a realitzar l'activitat. No es poden fer els circuits amb xancletes o calçat que no vagi lligat al peu.
El circuit infantil és accessible a partir de 3 anys fins als 6 o 7 anys. Els nens han d'anar acompanyats des del terra per un adult. La resta de circuits són accessibles per a nens depenent de l'altura. El circuit Sa Cova a partir de 120cm, el de tirolines a partir de 135cm i, el vermell i el negre, a partir de 145cm.
El nostre parc disposa de 7 circuits per a adults + un salt al buit. Si bé algun d'ells és accessible per a nens a partir dels 6 anys (120cm) comels circuits blaus a partir de 120cm, el de tirolines a partir de 135cm i el vermell i negre a partir de 145cm.
No és necessari cap mena de condició física ja que els circuits estan dissenyats per a tota mena de públic.
El nostre parc té el màxim nivell de seguretat europea però això no implica que no sigui una activitat de risc controlat. El fet de contractar els circuits comporta implícit l'acceptació i compliment de les normes de seguretat del parc. Els menors han de tenir l'autorització d'un tutor o responsable adult.
No és necessari portar cap material. Nosaltres t'ho proporcionem.
En adquirir l'entrada als circuits et proporcionem el material i la formació necessària abans de fer els jocs.
Per estricta normativa de seguretat no està permès a persones de més de 100kg.
Aproximadament 20-30 minuts cada circuit, en funció de de l'habilitat i agilitat de cada persona. Fer tot el parc té una durada aproximada de 2’5 a 3 hores.
En aquests casos un monitor t'ajudarà a baixar al sòl amb una senzilla i segura maniobra d'evacuació.
El nostre parc disposa d'un alt nivell de seguretat i des de la incorporació dels mosquetons de seguretat intel·ligents el 2012, els nens poden accedir als circuits sense la companyia d'un adult.
Es paga una volta per circuit, en cas de voler repetir o fer-ne un altre s'abona l'import corresponent.
Es pot menjar a l'àrea habilitada per al descans i pícnic. Disposem de taules i bancs. El parc no proporciona menjars però té un servei de bar.
Els animals poden accedir a l'interior del parc lligats i amb la supervisió dels propietaris.
La funció dels monitors és la formació i la correcta vigilància des del terra, i controlar les maniobres de seguretat dels usuaris.
És una activitat que es pot realitzar tot l'any. Únicament se suspèn per condicions meteorològiques adverses, com una tempesta elèctrica, forts vents, etc. En aquests casos es lliurarà un val per a un altre dia.
A Costa Brava Parc Aventura, trobaràs des de circuits fàcils assequibles fins a uns altres que posaran a prova les teves habilitats.
Només és necessari fer la reserva durant la temporada alta (Juliol i Agost). Aquest servei és gratuït. Durant la temporada alta es limitarà l'estada a 2 hores.
Per saber on allotjar-vos a prop dels nostres parcs consulteu pitchup.com