A Pals i Platja d'Aro t'esperen més de 200 activitats d'aventura que posaran a prova les teves habilitats. Hauràs d’escalar entre els arbres, per multitud de ponts penjants, jocs d'equilibri, lianes, gronxadors gegants, salts de Tarzan, pèndols d'alçada i demostrar la teva habilitat grimpant per preses d'escalada, cordes, xarxes i escales de lloro.
Si t'agrada l'aventura i vols viure-la al costat dels teus amics i familiars, t'oferim un parc de tirolines en el qual podràs descarregar tota l'adrenalina i diversió que portes dins.


Tirolines

La nostra activitat estrella!
A Platja d'Aro trobaràs el major circuit de tirolines d'Espanya. Un recorregut apassionant de 45 minuts a una alçada de vertigen.
A Pals trobaràs dues tirolines de més de 100 metres on experimentaràs la sensació de volar. Gaudeix dels nostres exclusius circuits aeris en un entorn privilegiat.
També trobaràs tirolines en tots els circuits del parc a més de jocs rodants, lianes, gronxadors, trapezis, salt de tarzan i pèndols.

  Més 1.500 metres de tirolines a Platja d’Aro

  Més de 500 metres de tirolines a Pals

 


Salts al buit

T'atreveixes a deixar-te caure des de 13 metres d’alçada? Aquesta activitat és accessible per a adults i nens (han de mesurar com a mínim 150 cm d'alçada). No us preocupeu per la seguretat, els nostres monitors s'encarreguen de vigilar els teus moviments i també de fer una formació de seguretat amb tot l’equip, abans de començar l’activitat. Cada parc de tirolines compta amb una activitat d'aquest tipus, reservada per als més valents.

Un salt al buit des de 13 metres d’alçada a Platja d'Aro

Un salt al buit des de 10 metres d’alçada a Pals

 


Ponts penjants

Què seria l'aventura sense els ponts penjants? Creua entre els arbres per estructures suspeses que et faran sentir tot un aventurer. La majoria dels circuits del parc tenen un pont penjant en el seu recorregut.

Trobaràs ponts de mico, tibetans, nepalesos, estrets, mòbils i fins a 29 tipus més. L'única cosa que has de fer és atrevir-te i demostrar que portes l'aventura dins!


Rocòdroms, cordes i xarxes

Atreveix-te a escalar més amunt dels 15 metres en els 2 rocòdroms dels nostres parcs de tirolines. Posa a prova les teves habilitats com a escalador a la paret vertical i arriba als punts més alts del parc.

Remunta cap al cel a través dels nostres troncs, xarxes i cordes i posa't a prova en els nostres circuits més exigents.

Aconsegueix grimpar fins a dalt del tot i aconsegueix una magnífica panoràmica de tot el parc. Aquestes activitats són accessibles a partir de 150cm d'altura.


Jocs d'equilibri

Posa a prova les teves habilitats motrius, coordinació i equilibri en els nostres únics i exclusius jocs acrobàtics, on l'habilitat s'imposa a la força. Mou-te com un felí a través de recorreguts aeris que et sorprendran per la seva varietat i originalitat

Troba els teus límits incrementant la dificultat progressivament fins a aconseguir el zènit de l'exigència amb el Circuit Cap de Creus o simplement gaudeix de circuits inferiors per a alliberar tensions.

Tu decideixes fins a on vols arribar!


Escales d'aventura

En els parcs multiaventura trobaràs escales de diferent recorregut i dificultat que et faran disfrutar d'una experiència única, escalant pels arbres com un autèntic aventurer. Contempla un entorn únic des del més alt i converteix-te en tot un explorador mentre alliberes tota l'adrenalina que portes dins.

  8 escales d'aventura a Platja d’Aro

  6 escales d'aventura a Pals